Bosch WNAT323471 Review

De Consumentenbond heeft in haar Bosch WNAT 323471 review, de wasmachine in oktober 2015 tot ‘Beste geteste’ wasmachine verkozen.
Hieronder lees je onze bevinding over de wasmachine in de praktijk. Ook gaan we opzoek naar de laagste prijzen en de beste Bosch WNAT323471 aanbieding!

 

Bosch WNAT323471 aanbiedingBosch WNAT323471 aanbieding en prijzen

zoeken naar aanbiedingen en laagste prijzenDagelijks zoeken wij naar de beste aanbiedingen in alle grote webwinkels. Hierdoor koop je deze Bosch WNAT323471 altijd voor de laagste prijs. Hieronder vind je de links naar alle actuele aanbiedingen die wij hebben kunnen vinden.
Via het knop ‘Onze aanbieding!” surf je direct naar de actiepagina met de aanbieding van de desbetreffende winkel

[DFR:prijzen-vergelijken?compset_id=61037]

 

Ben je niet zeker deze wasmachine de beste keuze is? Lees dan de uitgebreide praktijk review hieronder.

 

Uitgebreide Bosch WNAT323471 review ….in de praktijk

In deze Bosch WNAT323471 review, bekijken we deze wasmachine eens in de dagelijkse praktijk.

Zoek jij een wasmachine voor een klein huishouden en/of een gezin?
Dan moet je zeker eens naar de Bosch WNAT323471 kijken. Sterker nog, dit is één van de allerbeste wasmachines van dit moment. Met 7 kg vulcapaciteit, 1600 toerental, Eco Silence Drive motor, VarioSoft Trommel, VarioPerfect, ActiveWater, AquaStop en negen wasprogramma’s is dit één van de meest complete wasmachines die je kan kopen. Niet voor niets de beste uit de test van de Consumentenbond in oktober 2015.
En dan hebben we het nog niet gehad over de energieklasse van A+++ -30%. Dat betekent dat deze wasmachine 30% zuiniger is dan de allerhoogste energieklasse!

Hieronder hebben we onze bevinden van de wasmachine op een rij gezet.
Zoals altijd pluizen we alle aanwezige testgegevens volledig uit, bekijken we de reacties van gebruikers en testen daadwerkelijk in de praktijk.
Hiermee krijg je past echt een goed beeld van de sterke punten, maar vooral ook de zwakke punten van de machine.

Deze Bosch wasmachine is al eerder door de Consumentbond als zeer goed getest. Dat betekent dat het met de techniek en de wasresultaten wel goed zit.
Echter “beste getest” wil dat nog niet zeggen dat de machine in alle situaties de beste keuze is.
De capaciteit van 7 kilo pas perfect voor een klein huishouden of een gezin. Maar voor grote gezinnen (meer dan 5 personen) is de machine wellicht te klein voor deze situaties adviseren we een 9 kilo wasmachine.

Review van de Bosch-WNAT323471

 

Wat zijn de meest opvallende kenmerken van de Bosch WNAT323471

1. Zeer goede wasresultaten

De wasmachine wast zowel katoen als synthetisch wasgoed zeer goed schoon.
Ook zijn de beschikbare wasprogramma’s goed bruikbaar, zoals je je wasmachine goed kan instellen voor optimaal resultaat.

Enkele wasprogramma die we willen noemen zijn.

  • overhemden
  • jeans
  • hygiëne anti allergeen
  • extra snel 30’/15′

Voor mensen met een gevoelige huid als gevolg van zeepresten op gewassen kleding is een speciaal anti-allergie wasprogramma.
Dit programma is ECARF gecertificeerd.

2. Schoon, stil, zuinig en gebruiksvriendelijk

Vier woorden waarmee je deze wasmachine kunt samenvatten zijn:
zeer goede wasprestaties;
stil tijdens het wassen:
– erg zuinig mer water en energie
– en ook nog een gebruiksvriendelijk

En dat zijn niet alleen de bevindingen vanuit een test laboratorium.
Ook vanuit gebruikers ervaren deze eigenschappen in de dagelijkse praktijk. Dit maakt voor ons, dat deze wasmachine boven de concurrenten uitstijgt.

[thrive_testimonial name=”Jelle Koopmans (Apeldoorn)” company=”na twee weken gebruik” image=”https://www.wasmachinesale.nl/wp-content/uploads/2015/12/STANDING-MAN-MET-WASMACHINE.jpg”]Wat een geweldige wasmachine met veel mogelijkheden! De verschillende standen van de centrifuge waardoor de was er bijna droog uitkomt door de 1600 toeren. En de knop waarmee je elk programma kan halveren in tijd! Hij wast echt schoon (heel verschil met oude machine) en als de machine klaar is met programma is de deur gelijk te openen. Tijdens wassen en centrifugeren is hij erg stil. Kortom: super blij met deze aanschaf![/thrive_testimonial]

3. Een jaar wassen voor maar 28 euro!

energielabel Bosch-WNAT323471De Bosch WNAT323471 valt onder de zeer zuinige energieklasse A+++-30%. Hiernaast het energielabel wat we op de wasmachine terug zien.
Hierop vinden we belangrijke informatie over energieverbruik, waterverbruik en geluid.
Jammer genoeg is niet alle informatie op het label in gewone mensentaal beschreven. Daarom wat meer uitleg bij het label.

Zo lees je dat het verwachte energieverbruik 122 kWh. Dit is gebaseerd op testen door de fabrikant en gaat uit van 220 wasbeurten op jaar basis. Omgerekend naar euro’s betekent dit dat 220 wasbeurten op jaarbasis ongeveer 28 euro kost aan energie. Voor een 7 kilo wasmachine is dit resultaat erg goed (en groen), want het is daarmee een van de zuinigste wasmachines op dit moment.

De stille Eco Silence Drive motor zorgt ervoor dat de wasmachine extreem stil is. Je hoort hem niet.  Het geluidsniveau van 50 decibel tijdens het wassen en 74 decibel tijdens het centrifugeren is niet uitzonderlijk voor een moderne nieuwe wasmachine.
Wat moet je bij deze waardes voorstellen. Als we kijken in geluidstabellen komt 50 decibel overeen met een koelkast of het geluid in een bos. Erg stil dus.

Het centrifugeren op 74 decibel is vergelijkbaar met het geluid in een restaurant.
Sommige klanten geven aan dat ze eindelijk weer kunnen wassen, zonder dat de kinderen wakker worden. Voor wie graag een stille wasmachine wil, is deze machine zeker een optie.

 

4. Heel scala aan bruikbare wasprogramma’s

De VarioSoft Trommel zorgt ervoor dat je zowel teder als krachtig kunt wassen.
De Bosch WNAT323471 heeft negen wasprogramma’s waar je uit kunt kiezen.
Zoals overhemden, sport, allergie, extra snel (keuze uit 15 minuten of 30 minuten), wol handwas, zijde/fijn, katoen, synthetisch. Dat klinkt misschien als veel, maar eigenlijk heb je het wel nodig. Sportkleding wil je immers niet samen wassen met je overhemden en je beddengoed niet met fijne was.

Met de Bosch WNAT323471 heb je altijd het perfecte wasprogramma binnen handbereik. De wasmachine is ook nog eens erg simpel in gebruik dankzij het grote display, ondanks de vele mogelijkheden. Met de brede deuropening haal je de was er ook in een handomdraai uit.

 

5. Gebruiksgemak tijdens het dagelijks gebruik

Gebruikersvriendelijkheid is natuurlijk niet in harde meetgegevens uit te drukken.

Toch blijkt dat Bosch hierover nadenkt. De wasmachine geeft een geluidssignaal als hij klaar is. Ook geeft het display relevante informatie tijdens het wasproces. Je ziet hoelang de wasprogramma nog duurt en je kan ook een programma voorzien van een startuitstel. Handig als je gebruik wilt maken van nachtstroom. Of als je wilt plannen dat de was klaar is als je thuiskomt en niet een halve dag nat in de trommel zit.

Als je dan ook nog de grootte deuropening ziet, dan ervaar je het gebruiksgemak van een moderne Bosch wasmachine.

De AquaStop zorgt ervoor dat er nooit waterschade kan ontstaan. ActiveWater zorgt ervoor dat er geen water verspild wordt. De hoeveelheid water dat gebruikt wordt per wasbeurt wordt bepaald door de wasinhoud. Ook VarioPerfect zorgt ervoor dat deze wasmachine extreem zuinig is. De wastijd wordt met maar liefst 65% verkort. Sneller en zuiniger wassen dus!

Onze conclusie na een week wassen met de Bosch wasmachine

De Bosch WNAT323471 krijgt van ons de volle 5 sterren als je kijkt naar prijs prestatie.
De vier woorden: schoon, stil, zuinig en gebruiksvriendelijk zeggen denk ik genoeg om onze mening te onderbouwen.

We adviseren de  Bosch WNAT323471 voor situaties dat gewassen moet worden tot 4 personen.
Een wasmachine van 7 kilo voldoet dan prima. In situaties dat voor meer dan 4 personen gewassen moet worden, adviseren we een 9 kilo wasmachine, zoals de grote broer de Bosch WAY32541NL

Het enige wat beter kan is het spoelen van katoen, maar dat is zo’n klein nadeel dat het geen reden is om niet te kiezen voor de Bosch WNAT323471. Een nagenoeg perfecte wasmachine!

 

Bosch WNAT323471 kopen?

Hieronder hebben we de prijzen van verschillende winkels op een rij gezet. Via de oranje knop, ga je direct naar de actuele reclame-actie van de desbetreffende winkel.

[DFR:prijzen-vergelijken?compset_id=61037]

 

Video review

[responsive_video type=’youtube’ hide_related=’1′ hide_logo=’1′ hide_controls=’1′ hide_title=’1′ hide_fullscreen=’1′ autoplay=’0′]https://www.youtube.com/watch?v=d9eZoP-QHJ4[/responsive_video]

 

 

Tags:

WasmachineSale.nl
Logo
Shopping cart