BCC beste wasmachinewebwinkel van 2016

BCC is door de redactie als  beste wasmachinewebwinkel 2016 gekozen. Dat blijkt uit een groot onderzoek van drie redacties van witgoed websites (waaronder de populaire en onafhankelijke redactie van WasmachinePagina.nl).
Dit jaar is de vergelijkingstest groter dan ooit aangepakt en zijn 15 webwinkels uitgebreid met elkaar vergeleken.

BCC beste wasmachinewinkel 2016

De redacties hebben feiten en bevindingen zoveel mogelijk naar cijfers omgezet om een eerlijke vergelijking mogelijk te maken.
Gekeken is naar prijs, assortiment, bezorging, service en garantie. De testscores laten zien dat er grote verschillen zijn.

Als voorbeeld kan de veel gekochte Siemens WM16Y541NL worden genoemd. Deze wasmachine was (op 29 mei 2016) bij EP € 150 duurder dan de goedkoopste webwinkel.
Vergelijken van prijzen loont dus zeker.
Verder valt op dat prijzen in de webshops snel wijzigen. De goedkoopste webwinkel van vandaag is dat morgen soms niet meer.

 

Nut van de prijs garantie

Zoals gezegd is de goedkoopste webwinkel van vandaag, dat morgen niet meer.
Dat komt met name door de vele kortingsacties van diversen winkels. Op onze pagina met wasmachine aanbiedingen, zien we wekelijks nieuwe kortingsacties en aanbiedingen.

Als je dan een wasmachine gaat kopen, dan geeft een prijsgarantie wel een prettig gevoel. Bij veel winkels stellen de prijsgaranties niet zoveel voor als je daadwerkelijk alle kleine lettertjes leest. De prijsgaranties lijken de uitvindingen van de reclamemedewerkers van de webwinkels. De redactie is daadwerkelijk eens in de kleine lettertjes in gedoken om feiten van fabels te onderscheiden.

MediaMarkt had bijvoorbeeld een laagste prijsgarantie, waarbij de eigen webwinkel was uitgesloten. Ik twijfel dan toch even om hun slogan ‘Ik ben toch niet gek?’ met ‘ja te beantwoorden.
Ik zie de prijsgarantie op dit moment niet meer op de website terug, dus wellicht hebben ze zelf ingezien dat ze klanten hiermee voor de gek houden.

BCC en AO hebben als enige webwinkels een prijsgarantie die daadwerkelijk wat voorstelt. Hierbij is die van BCC de beste: geldig tot 14 dagen na de aankoop en wordt bijna niks wordt uitgesloten.

Zo willen we het graag zien: dat geeft een gerust gevoel als je koopt bij BCC. Deze winkelketen weet sowieso prijs en service goed te combineren. We horen vanuit de praktijk goede geluiden over de klantvriendelijkheid van BCC. Dit blijkt ook uit onze vergelijkingstest. Hieronder zie je alle testgegevens op een rij.

beste wasmachinewebwinkel

Waarom is BCC de winnaar?

BCC is onze nr.1 witgoedwebwinkel van 2016. Dat dankt de winkel omdat je bijna alle op aspecten als winnaar uit de test komen.bcc
Hier kun je met een gerust hart online jouw wasmachine kopen, met de zekerheid en garantie dat je ook je aankoop nog goed geholpen wordt.

De sterke punten van BCC die we hebben ondervonden:

 

WasmachineSale.nl
Logo
Shopping cart