Bosch WAY32541NL aanbieding

bosch way32541nl aanbieding - waar kopen?De Bosch WAY32541NL is een van de meest populaire Bosch wasmachines van dit moment. Daarom heb ik deze wasmachine eens aan een praktijktest onderworpen.  We hebben deze Bosch wasmachine 10 dagen mogen testen.
In deze review ben ik op zoek gegaan naar de pluspunten, maar vooral ook naar de min punten van de machine. Daarnaast ben ik opzoek gegaan naar de beste Bosch WAY32541NL aanbieding in de verschillende webwinkels. Hierdoor koop je de Bosch WAY32541NL altijd voor de laagste prijs.

De trommelinhoud van deze wasmachine is goed voor 9 kilo was. Daarmee is deze wasmachine zeer geschikt voor gezinnen en/of huishoudens met veel was.

Alle reviews van WasmachineSale.nl zijn gebaseerd op testen in de praktijk.  Wij zijn van mening dat het beste beeld van een wasmachine krijgt door deze te gebruiken in het dagelijkse leven.

Dit keer de  Bosch WAY32541NL!  Hieronder onze bevindingen.

 

Bosch WAY32541NL aanbieding

Hieronder vind je de links naar deze wasmachine in verschillende webwinkels. Via het knop ‘Bekijk korting & aanbieding” surf je direct naar de actiepagina van de desbetreffende winkel om te zien of er nog een actuele aanbieding loopt.

[DFR:prijzen-vergelijken?compset_id=61038]

 

Ben je nog niet zeker of dit de juiste wasmachine is?  Lees dan onze ervaringen hieronder.

 

De Bosch WAY32541NL in de praktijk

Bosch WAY32541NL - samenvattingNa 10 dagen gebruik te hebben gemaakt van deze wasmachine. Valt mij met name het zeer goed wasresultaat op. Verder centrifugeert de wasmachine beter dan eerdere wasmachines die ik heb mogen testen.

Ik vind een wasmachine top als deze voldoet aan de volgende eisen.

  • de wasmachine moet zuinig zijn;
  • moet grondig schoon wassen;
  • energiezuinig zijn;
  • en meerdere bruikbare wasprogramma’s hebben.

De Bosch biedt dit allemaal en nog veel meer. De Bosch WAY32541NL is dan ook een van mijn favoriete wasmachine geworden.
Functies zoals doseeradvies op basis van de wasinhoud of Speedperfect gaan snel wennen en werken ook daadwerkelijk in de praktijk.

 

 

Sterke en zwakke punten van deze wasmachine

Wat moet je weten voordat je deze wasmachine gaat kopen?
In deze praktijktest zetten we al onze belangrijkste bevindingen op een rij.

Springt zuinig om met energie

We hebben het misschien al weggegeven in de openingsalinea. De Bosch WAY32541NL is simpelweg een fantastische wasmachine zonder noemenswaardige minpunten. Zelfs in deze prijsklasse weet het zich te onderscheiden. Zo is de Bosch WAY32541NL heel erg zuinig. Het is zelfs 10% zuiniger dan de hoogste energieklasse A+++. Dat heeft natuurlijk te maken met VarioPerfect. Een technologie van Bosch die de wastijd 65% verkort en daarmee 50% zuiniger wast. De EcoSilence Drive motor heeft geen koolborstel en wast daarom zuinig, duurzaam én stil. Je kunt dus met een gerust hart ’s nachts wassen (in de daluren dus!) zonder dat de wasmachine je wakker houdt. Dat scheelt weer energiekosten. De Bosch WAY32541NL verdien je dan ook vanzelf terug door het lage energieverbruik. Als je een zuinige wasmachine zoekt, vind je geen betere.

 

Ruime keuze uit wasprogramma’s

Bosch staat natuurlijk bekend om zijn VarioPerfect voor kortere wastijden en zuiniger gebruik. Terwijl ook de VarioSoft trommel belangrijk is omdat je met deze trommel zowel teder als krachtig kunt wassen. Ook de ComfortControl is belangrijk omdat dit ervoor zorgt dat de wasmachine erg gebruiksvriendelijk is. Het scherm werkt intuïtief en legt zichzelf uit. Hier heb je geen complexe handleidingen voor nodig. Terwijl je dat misschien wel zou verwachten met de wasprogramma’s van de Bosch WAY32541NL. Zo heb je wasprogramma’s voor katoen, synthetische stoffen en sportkleding. Maar je kunt ook kiezen voor een snel katoenprogramma met een halfvolle trommel of een volle trommel. Je kunt kiezen uit: kreukherstellend, lingerie, allergie+, sport, extra snel 15’, snel+mix, voorzichtig centrifugeren, wol handwas, zijde. Oftewel: voor iedere was de perfecte wasbeurt. Je kunt het allemaal in een handomdraai instellen. Niet alleen word je kleding hierdoor perfect gewassen, ook bespaar je energie(kosten). Een win-winsituatie.

 

Fantastische functies

De Bosch WAY32541NL is volgepakt met functies. Niet alleen heb je zuinige wasprogramma’s, maar ook een brede deuropening met een diameter van 32cm. Dit zorgt ervoor dat je de was makkelijk in en uit de wasmachine kunt krijgen. . De centrifugesnelheid is maximaal 1600 bij katoen. Bij einde programma krijg je natuurlijk een geluidssignaal te horen. Op het LCD-display zie je alle informatie over de wasbeurt zoals het wasprogramma, de centrifugesnelheid en de tijd.

 

De Bosch WAY32541NL volgens de makers

 In filmpje van Bosch zie je kort nog wat technologieën die in deze wasmachine zijn ingebouwd.

[video_page_section type=”youtube” position=”default” image=”” btn=”light” heading=”De Bosch WAY32541NL volgens Bosch” subheading=”” cta=”” video_width=”1080″ hide_related=”true” hide_logo=”true” hide_controls=”true” hide_title=”false” hide_fullscreen=”true”]https://www.youtube.com/watch?v=wHjJEgAAoqU[/video_page_section]

 

Conclusie

beste wasmachine 2016De Bosch WAY32541NL is snel, zuinig, gebruiksvriendelijk, heeft voldoende wasprogramma’s, een groot display en 9kg vulcapaciteit. Daarmee is deze wasmachine ideaal voor een gezin van vier. Dankzij de AntiVibration en Eco Silence Drive is deze wasmachine erg stil en zal het huis niet trillen als de wasmachine aan het draaien is. Dat betekent dat je ook ’s nachts de wasmachine kunt gebruiken zonder de buren te storen (of jezelf). Een wasmachine met vele voordelen. Wij hebben geen nadeel kunnen ontdekken. Een aanrader!

Daarmee krijgt de wasmachine het Beste Koop predicaat van WasmachineSale.nl

 

 

Bosch WAY32541NL kopen?

Hieronder hebben we de prijzen van verschillende winkels op een rij gezet. Via de oranje knop kun je kijken of er een reclame-actie is bij de desbetreffende winkel.

[DFR:prijzen-vergelijken?compset_id=61038]

 

 

 

 

Tags:

WasmachineSale.nl
Logo
Shopping cart